“Stemmen er dit personlige visitkort – ingen stemmer er ens.”

– ANNA KLINKBY

​BAG OM MIG

Jeg hedder Anna Klinkby Østergaard, og jeg står bag virksomheden "Anna Klinkby"

Stemmens usikkerhed

Jeg har sunget hele mit liv, så det har altid være naturligt for mig at undersøge og forbedre min stemme. Senere er jeg også blevet optaget af, hvilke muligheder vi har med stemmen generelt, og at både sangstemme og talestemme er det samme instrument.

Jeg beundres over hvordan stemmen er foranderlig og i en proces, der hele tiden ændres af vores fysiske og mentale tilstand.

Vores stemme afslører utrolig meget omkring vores personlighed og hvordan vi har det. Er vi glade og rolige i kroppen, eller modsat stressede og anspændte, vil både krop og stemme blive påvirket med det samme, og det høres tydeligt på vores stemme.

Sammen med vores kropssprog, er stemmen den største kanal til kommunikation mellem mennesker.

Bevidsthed giver plads til forandring

Når vi bliver mere bevidste omkring vores stemme og dens tilstand, kan vi også nemmere arbejde med at få en fri og udtryksfuld stemme, der understøtter hvem vi er, hvad vi gerne vil sige, og hvilket budskab vi har.

Det er vigtigt at tilrette sin teknik og blive bevidst omkring sine vaner ift. de ændringer der sker med stemmen, så du kan synge eller tale så uanstrengt som muligt, og ikke belaster stemmen unødigt.

Jeg bruger selv min stemme meget både som underviser og som sanger, og jeg mærker tydeligt den frustration man kan opleve, når stemmen ikke har det godt og når den ikke kan holde til at blive brugt en hel dag. Derfor har jeg også specialiseret mig i at behandle stemmeproblemer, hvor jeg kombinerer kropstræning, stemmetræning og manuel behandling.

Læs mere om

Jeg har mere end 15 års erfaring med stemmetræning, og har gennem min 5-årige uddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium og kurser indenfor stemmetræning og stemmerehabilitering, fået en bred erfaring og viden omkring stemmen og forbindelsen mellem krop, psyke og stemme.

​Jeg har bl.a. været på kurser og masterclasses i​ Estill Voice Training, Anne Rosing metoden, Strubemassage, Komplet Sangteknik, RESET – behandling af kæbespændinger, efteruddannelse hos Stemmens Portal, samt flere kurser i performance og formidling.

Jeg ejer virksomheden ANNA KLINKBY, hvor jeg tilbyder stemmetræning til alle, som ønsker at styrke deres stemme og blive skarpere i deres formidling, så de kan få deres budskaber ud. 

Jeg brænder også særligt for det at synge sammen og de positive indvirkninger fællessang og kor har på os. Jeg har mange års erfaring i at arbejde med kor, og jeg tilbyder workshops for både kor, skoleklasser, firmaer m.m. og på vidt forskellige niveauer. Jeg har undervist på gymnasier, højskoler og efterskoler, samt coachet kor og lavet kor- og vokalarrangementer. Min korerfaring og baggrund bruger jeg også når jeg tilbyder workshops i stemmetræning og teambuilding med sang.

I min virksomhed arbejder jeg også med sang til og for børn, og jeg tilbyder rytmik forløb for private og for institutioner, som du kan læse mere om ​her.

Følg med på Facebook og mine andre sociale medier

Her deler jeg gode tips og info. Jeg håber du har lyst til at følge med!

Birkemosen 6

7100 Vejle

Telefon: 27 85 08 38

E-mail: kontakt@annaklinkby.dk

Rytmik med mig

Jeg arbejder også med rytmik for forældre og deres børn.

Vil du vide mere?