“din Stemme er dit personlige visitkort

– brug den, så du kan skabe en forskel”

– Anna Klinkby

hej! Jeg er anna!

Jeg er stemmecoach, coach og mentor.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at slippe begrænsninger i deres indre og ydre stemme, så de kan stå frem, som den de er. 

Så de kan bruge deres stemme, til at skabe indflydelse og udnytte deres fulde potentiale. 

Jeg kender så godt til det med at holde mig tilbage, og ikke komme ud med alt det jeg er og det jeg kan. Mine tanker og mit fokus har været næsten udelukkende på, hvad andre tænkte om mig, og om jeg var god nok. 

På trods af, at det ofte var forbundet med ubehag og nervøsitet at stille mig frem foran andre mennesker og tage ordet, så har jeg altid været drevet af en stor passion for at formidle og inspirere andre mennesker. 

I 2005 valgte jeg at gå efter at bruge min stemme professionelt og arbejde med musikken, da jeg startede min 5-årige uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium. 

Jeg tog skridtet til at blive selvstændig i 2017, for at gå efter min drøm om at hjælpe andre med at få selvsikkerhed og gennemslagskraft, så de kan blive set og hørt.

Siden jeg tog det skridt, har jeg været på en helt fantastisk selvudviklingsrejse til der, hvor jeg er i dag. 

Der hvor jeg med hånden på hjertet kan sige, at jeg står meget mere sikkert i mig selv, og glæder mig over hver dag at kunne hjælpe andre med det samme. 

Bevidsthed giver plads til forandring

Når vi bliver mere bevidste omkring det vi udtrykker og den måde vi udtrykker det på via vores stemme og krop, så kan vi også nemmere arbejde med at få en fri og udtryksfuld stemme, der understøtter hvem vi er, hvad vi gerne vil sige, og hvilket budskab vi har.

Stemmen afslører utroligt meget omkring vores personlighed og hvordan vi har det.
Er vi glade og rolige i kroppen, eller modsat stressede og anspændte, vil både krop og stemme blive påvirket med det samme, og det høres tydeligt på vores stemme og mærkes i vores måde at kommunikere på.

Er du i tvivl om, hvordan du kan stå frem med hele dig og komme igennem med dit budskab?
​Så book en gratis feedback-samtale med mig lige her.

Vær ikke bange for at fortælle din historie.
​Din stemme er vigtig og din fortælling er unik.

Få mere inspiration

​Jeg ejer virksomheden ANNA KLINKBY, hvor jeg tilbyder stemmetræning til alle, som ønsker at styrke deres stemme og blive skarpere i deres formidling, så de kan få deres budskaber ud.

Jeg brænder også særligt for det at synge sammen og de positive indvirkninger fællessang og kor har på os. Jeg har mange års erfaring i at arbejde med kor, og jeg tilbyder workshops for både kor, skoleklasser, firmaer m.m. og på vidt forskellige niveauer. Jeg har undervist på gymnasier, højskoler og efterskoler, samt coachet kor og lavet kor- og vokalarrangementer. Min korerfaring og baggrund bruger jeg også når jeg tilbyder workshops i stemmetræning og teambuilding med sang.

I min virksomhed arbejder jeg også med sang til og for børn, og jeg tilbyder rytmik forløb for private og for institutioner, som du kan læse mere om ​her.

"Anna er utrolig dygtig til at overgive sig til det, der er og til at skabe et trygt og rummende rum. 

Jeg er landet så godt efter forløbet. 

jeg har genfundet min motivation for min dybe passion."

- Udsnit fra Mettes udtalelse.​

Følg med på Facebook og mine andre sociale medier

Her deler jeg gode tips og info. Jeg håber du har lyst til at følge med!