Teambuilding med sang

Kickstart jeres dag eller bryd dagen op med en musikalsk oplevelse, hvor sammenholdet og fællesskabet øges.

Ønsker I at styrke sammenholdet i jeres organisation og arbejdsplads?

Skal I rystes godt sammen og kickstarte jeres personaledag, konference m.m.

Kunne I tænke jer at få en sjov og anderledes oplevelse sammen til f.eks. julefrokosten?

​Teambuilding med sang er en rytmisk og musikalsk oplevelse, som er med til at styrke samarbejde, kommunikation, timing og selvtillid for dig og dine kolleger.

I workshoppen indgår der som oftest øvelser for at løsne op i kroppen og stemmen. Der kan indgå icebreakers og elementer af stomp, hvor de medvirkende skal samarbejde og udføre det samme med stemme, tramp og klap. Vi skal synge enstemmigt, flerstemmigt og i kanon.

Undervisningen er tilrettelagt så alle kan være med og sangkundskab er ikke en forudsætning. Anna Klinkby skaber en tryg og samtidig energifyldt stemning, hvor det ikke er pinligt at synge med. Det giver plads til, at man tør åbne sig overfor sine kolleger og være villig til at opleve nye udfordringer.

Sang er sundt

Når vi synger sammen udskiller hjernen bl.a. dopamin, som gør at vi føler os lykkelige og tilfredse. Vores humør bliver bedre og det giver os samlet set et bedre helbred. 

Forskning viser desuden, at det at synge sammen øger blodets iltmætning, og at det forbedrer koncentrationen og reducerer stress. Vores evne til at lytte til hinanden og give hinanden mere plads optimeres også, når vi synger sammen.

Praktisk info

En teambuilding med sang kan vare alt fra 15 min. morgensang inden et møde eller seminar, for at sætte gang i den gode energi, til en længere workshop á 1-2 timers varighed. Jeg kan akkompagnere på medbragt el-klaver eller benytte eventuelt klaver, der skulle være til rådighed.

Prisen varierer alt efter varighed og antal deltagere. Der er intet min. eller max antal på, hvor mange, der kan være med til en sangworkshop.

Har I særlige ønsker eller vil I høre mere om mulighederne og prisen, så kontakt mig gerne. Jeg vil så vidt muligt prøve at imødekomme jeres ønsker og sammensætte teambuildingen eller workshoppen som I ønsker.

Workshoppen kan foregå på dansk eller engelsk.

"Det er ikke sidste gang, at jeg vil benytte mig af Anna"

Vi har haft fornøjelsen af Anna til et afdelingsmøde, hvor knap 50 ingeniører skulle arbejde med strategi og handlingsplaner. Anna indledte dagen med det, for de fleste deltagere, uventede musikalske indslag, hvor alle kunne være med. 

Med en enormt smittede glæde skabte Anna god stemning og satte gang i den gode energi hos alle deltagerne. Indslaget varede 45 minutter – og var det første der blev fremhævet af deltagerne ved evalueringen af det 5 timers lange møde. 

Det er ikke sidste gang, at jeg vil benytte mig af Anna og hendes evne til at skabe samhørighed og perfekt kick-start af et møde med ”tunge” emner.

​Christina Søndergaard

afdelingschef,​ EnviDan

"Tak for det"

Det var en fornøjelse at kunne åbne en konference med fællessang. Det gav en god energi at få grinet og sunget sammen. Og Anna Klinkby leverede en professionel indsats. Tak for det.

Janne Gundersen

Rådet for Sikker Trafik

Følg med på Facebook og mine andre sociale medier

Her deler jeg gode tips og info. Jeg håber du har lyst til at følge med!

Huset Sct. Maria

Blegbanken 3, 7100 Vejle

Find vej

Telefon: 27 85 08 38

E-mail: kontakt@annaklinkby.dk

Rytmik med mig

Jeg arbejder også med rytmik for forældre og deres børn.

Vil du vide mere?