​Handelsbetingelser & privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for 1:1 stemmecoaching

Forløbet betales inden 1. session.

Afbud til en session kan ske indtil 24 timer før på enten mail: kontakt@annaklinkby.dk eller telefon: +45 27 85 08 38

Indtil 24 timer før din session er afbud uden beregning. Herefter betales der fuld pris for sessionen eller sessionen bortfalder i forløbet.

Forløbet skal afvikles indenfor 8 mdr.

Handelsbetingelser for workshops og kurser

Betalingsbetingelser for kurser og workshops er betaling senest 7 hverdage før, med mindre andet er aftalt.

  • Ved aflysning af kursus/workshop 4 uger før kurset afholdes betales det fulde beløb tilbage eller kurset aflyses uden ekstra omkostninger.
  • Ved aflysning af kursus/workshop mindre end 4 uger før kurset afholdes, betales 50% af den aftalte pris, hvis der ikke kan findes en ny dato for afholdelse.
  • Ved aflysning af kursus/workshop mindre end 2 uger før kurset afholdes, betales fuld pris, hvis der ikke kan findes en ny dato for afholdelse.

Persondatapolitik hos Anna Klinkby

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Anna Klinkby.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Anna Klinkby indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Booker sessioner på vores hjemmeside og bookingside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer, feedback eller kommenterer nyheder
  • Tilmelder dig nyhedsbrev

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.annaklinkby.dk er Anna Klinkby, Gormsgade 8A, kl. 7100 Vejle, cvr nr. 39310104

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet [ XXX måneder/år ] efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos​ UnoEuro.com datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:


  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en ​databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@annaklinkby.dk.

Følg med på Facebook og mine andre sociale medier

Her deler jeg gode tips og info. Jeg håber du har lyst til at følge med!

Birkemosen 6

7100 Vejle

Telefon: 27 85 08 38

E-mail: kontakt@annaklinkby.dk

Rytmik med mig

Jeg arbejder også med rytmik for forældre og deres børn.

Vil du vide mere?