Det siger kunderne

Læs hvilke resultater tidligere kunder og klienter har fået efter et samarbejde med mig

Udtalelser fra coaching forløb​

​Karin Nissen

Privat socialrådgiver

Jeg er blevet opmærksom på, hvordan jeg bruger min stemme mere hensigtsmæssigt

Jeg har netop afsluttet et stemmetræningsforløb hos Anna og giver hende begejstret mine varmeste anbefalinger! Som underviser oplevede jeg, at jeg trængte til redskaber til at støtte min stemme på de lange dage i auditorier og klasselokaler.

​Anna er det sødeste, mest empatiske menneske, jeg længe har haft fornøjelsen af at møde!


Jeg kommer helt sikkert tilbage til Anna for at genopfriske det lærte, og for at lære nyt.

Hold nu op, hvor har jeg bare lært meget!

Anna lyttede både til mine ønsker og behov, men hun introducerede mig også for områder og begreber, som jeg ikke vidste havde så stor betydning for min stemme og sang.

Jeg har opnået en større bevidsthed ift. brugen af min stemme, og mine kolleger i kirken fortæller også, at de kan høre en udvikling i min sang. Det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i nye øvelser, hvor vejrtrækningen/stemmen er i fokus, men Anna formår at skabe et trygt rum, hvor der også er plads til smil, grin og “dumme” spørgsmål.

Anna er fantastisk dygtig, yderst professionel og jeg giver hende hermed mine bedste anbefalinger.​

Charlotte Pia Lund Hansen

Kirkesanger

Karin Attermann

Yogaunderviser

Jeg er kommet videre med mange gode redskaber til at arbejde videre med min stemme

Jeg har for kort tid siden afsluttet et 5 sessioners stemmetræningsforløb hos Anna og giver hende hermed mine varmeste anbefalinger.

Anna er yderst kompetent og meget behagelig at være sammen med. Jeg er kommet videre med mange gode redskaber til at arbejde videre med min stemme, og hvis jeg får brug for en genopfriskning eller behandling af min strube, hals og nakke, kommer jeg helt sikkert tilbage til Anna.

At gennemgå miniforløbet har virkelig rykket nogle grænser for mig

Jeg er mere tryg i at sidde foran et kamera, så jeg nu er nærmere mit mål om at lave små videoklips til SoMe. Min udtale er blevet tydeligere, jeg har fået styr på mit åndedræt og som bonus har jeg også brugt åndedrætsøvelserne i andre situationer.

Jeg har fået stor bevidsthed om hvordan jeg bruger min stemme. Det kan varmt anbefales at tage kurset.

Lone Rosenberg

Selvstændig

Udtalelser fra kurser & workshops​

Helle Holm-Andersen

Tegnsprogs- og stemmetolk​

Det var en oplevelse af de spændende...

... at deltage i et heldagskursus med Anna Klinkby sammen med et par håndfulde fagfæller. Det er guld værd at vide, hvordan jeg passer på min stemme, så den holder til mange års brug uden unødigt slid.

Jeg laver mine stemmeopvarmningsøvelser hver dag, også de dage hvor den ikke skal bruges på mit arbejde. Jeg har fået mere ‘power’ på stemmen – også når den skal bruges til at råbe store forsamlinger op. Vejrtrækningsøvelserne er eminente – og jeg bruger dem glad og gerne til at få fat i bugstøtten og få styr på min vejrtrækning når jeg er stresset.

Jeg kan varmt anbefale et kursus hos Anna, hvis der er knas med stemmen.​

Alle stemmer er unikke

På kurset lærte jeg, at ingen stemme er bedre end andre, og alle vores stemmer er unikke – men bevidstheden om hvordan vi bruger den, kan gøre en forskel.

​Jeg oplevede kurset som spændende, meningsfyldt, relaterbart til hver vores, og på et niveau, hvor vi alle kunne være med.

Betina Christoffersen

Underviser ved RecreateYou

Winnie

Underviser ved RecreateYou

Jeg vil absolut anbefale kurset

Kurset gav mig en større bevidsthed om, at det “at jeg ikke må fylde” afspejler sig i min stemme, og at min tendens til at tale hurtigt, også handler om at retfærdiggøre mine valg.

Det var vedkommende og relevant og jeg vil absolut anbefale kurset til andre.

Flere udtalelser

Jeg er blevet opmærksom på, hvor meget hele kroppen påvirker stemmen, og hvor mange muskler i stemmeområdet, der har behov for opvarmning, træning, afspænding og pleje. Anna giver gode forklaringer, også med illustrative eksempler. Kurset var afvekslende med rigtig gode øvelser og god mix af teori og praksis.

Kurset var godt struktureret og Anna var rigtig god til at demonstrere det sagte, f.eks. åndedræt/vejrtrækning og hvordan det påvirker stemmen.

Anna har en stor og bred viden. Det var en øjenåbner for mig, hvor meget kroppen påvirker stemmen. Det var nogle gode afspændingsøvelser og stemmetræningsøvelser vi arbejdede med.

Få mere inspiration

"Anna er utrolig dygtig til at overgive sig til det, der er og til at skabe et trygt og rummende rum. 

Jeg er landet så godt efter forløbet. 

jeg har genfundet min motivation for min dybe passion."

- Udsnit fra Mettes udtalelse.​

Følg med på Facebook og mine andre sociale medier

Her deler jeg gode tips og info. Jeg håber du har lyst til at følge med!