Kurser og workshops

​​Book et stemmekursus eller en skræddersyet workshop til dine ansatte, hvor stemmen er i fokus og kommunikationen styrkes.

Taler du meget i dit job, og er det afgørende for dig, at du har en klar og tydelig stemme, du kan bruge i mange timer, uden at blive slidt og hæs?

Vil du gerne have mere power og styrke på din stemme, så du bliver hørt og kan bevare et powerfuldt udtryk?

​Når du bruger din stemme meget i dit erhverv, hvad enten du er underviser, leder, foredragsholder, skuespiller, præst m.m., er det afgørende, at du kan motivere og inspirere dem der lytter til dig. 

Hvis din formidling ikke er overbevisende og engageret, og din stemme står i vejen for dit budskab, vil mange vigtige informationer gå tabt.

Forskning viser, at når man taler til et publikum eller en forsamling, er det mindre end 10% af tilhørerne, der fokuserer på, hvad du siger. Resten fokuserer på, hvordan din stemme lyder, og hvad du udtrykker med dit kropssprog.

​​Når du bliver bevidst om dit kropssprog og din stemmes virkemidler, har du bedre chancer for, at du bliver hørt, og for at dine budskaber kommer rigtigt ud.
​Jeg tilbyder kurser og workshops, som enten kan afholdes ude hos jer i virksomheden, eller jeg kan sørge for lokaler og forplejning.

Mine kurser og workshops er bygget op af vekslen mellem oplæg og praktiske, konkrete øvelser og redskaber, som du skal bruge for at få en stærkere og mere kraftfuld stemme.
​Du får viden, du kan implementere med det samme, og gode råd til, hvordan du udnytter din krops ressourcer til at få mere klang og gennemslagskraft i din stemme, uden at blive begrænset af en træt eller hæs stemme.

Stemmetrænings kursus

​Ønsker I som virksomhed at give jeres medarbejdere muligheden for at få mere power og udholdenhed i stemmen, så de undgår at blive trætte i stemmen? 

​På mine kurser vil deltagerne få redskaber og øvelser, der er lette at anvende og som kan tilpasses hverdagen.

Der er forskellige muligheder for sammensætning af kurset alt efter jeres behov og ønsker. Kurset er for undervisere, foredragsholdere, formidlere og andre, der i deres arbejde er afhængige af en velfungerende talestemme.

​Kurset kan tilpasses den enkelte virksomhed, organisation eller gruppe.

Eksempler på kurser:

Heldags kursus på 5 timer.

Introduktionskursus på 2 timer – herefter hjemmearbejde og follow up kursus på 2 timer.

Der er mulighed for tilkøb af 1:1 sessioner ved individuelle behov og udfordringer. Sessionerne kan foregå online eller ved fysisk fremmøde i mine lokaler i Vejle.

Lyder det som noget for jeres virksomhed?

Så kontakt mig her

Fortsæt træningen hjemme eller på jobbet

​​

Alle kursusdeltagere får et stemmetræningsprogram med sig hjem,
​så man kan fortsætte træningen hjemme og/eller på jobbet.

Øvelserne er med til at give en mere tydelig og klar stemme, og styrker åndedrættet og velværet. Vi træner kropsholdningen, så du undgår kompensatoriske spændinger, som hindrer din stemmes frihed, og så du får en afbalanceret og fleksibel krop, som støtter din tale.

Få mere inspiration

Det var en oplevelse af de spændende og sjove...

... at deltage i et heldagskursus med Anna Klinkby sammen med et par håndfulde fagfæller.

Det er guld værd at vide, hvordan jeg passer på min stemme, så den holder til mange års brug uden unødigt slid.

Jeg laver mine stemmeopvarmningsøvelser hver dag, også de dage hvor den ikke skal bruges på mit arbejde. Jeg har fået mere ‘power’ på stemmen – også når den skal bruges til at råbe store forsamlinger op.

Vejrtrækningsøvelserne er eminente – og jeg bruger dem glad og gerne til at få fat i bugstøtten og få styr på min vejrtrækning når jeg er stresset.

Jeg kan varmt anbefale et kursus hos Anna, hvis der er knas med stemmen.

Helle Holm-Andersen

Tegnsprogs- og stemmetolk​

Workshops

En workshop vil typisk have en varighed af 1-2 timer og kan være en introduktion til, hvordan du bedre bruger din stemme på jobbet. Du vil få en indsigt i stemmens funktion, og du vil lære de grundlæggende teknikker til at tale med gennemslagskraft i lang tid, uden at blive hæs.

Workshoppen kan skræddersyes efter jeres behov og ønsker, og den kan samtidig også være en introduktion inden et 1:1 forløb for de af jeres medarbejdere, som er særligt afhængige af deres stemme på jobbet.

​Jeg afholder også workshops for kirkesangere, musicalperformere og kor, som ønsker at få redskaber til at styrke deres sangstemme gennem etablering af sangerkroppen og kontakt til kernestemmen.

​Kontakt mig for tilbud

Prisen på kursus og workshop afhænger af antal deltagere og varighed. Du er meget velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

"Anna er utrolig dygtig til at overgive sig til det, der er og til at skabe et trygt og rummende rum. 

Jeg er landet så godt efter forløbet. 

jeg har genfundet min motivation for min dybe passion."

- Udsnit fra Mettes udtalelse.​

Følg med på Facebook og mine andre sociale medier

Her deler jeg gode tips og info. Jeg håber du har lyst til at følge med!