1:1 stemmecoaching​

​Find ind til din unikke stemme - og brænd igennem i din kommunikation

Drømmer du at få mere klang, dybde og flow i din stemme, så du føler dig godt tilpas og har overskud, når du kommunikerer og formidler?

Ønsker du at styrke din stemme, så du kan tale frit og længe, uden at slide på din stemme og blive hæs?

​I et 1:1 forløb lærer du. hvordan du bedst bruger din stemme, så du kan tale med gennemslagskraft og power, og brænde igennem til dine tilhørere.

Igennem øvelser for holdning, styrkelse af åndedrættets muskler, samt stemmeøvelser lærer du, hvordan du får kontakt til din kernestemme og derved opnår en mere klangfuld og velartikuleret stemme, som er behagelig at lytte på.

Oftest vil der være kompensatoriske spændinger omkring åndedrætsmuskulaturen og i musklerne omkring struben, nakken, skuldrene, kæben og tungen, som begrænser din stemmes frihed. Jeg hjælper dig med at løsne disse kompensatoriske spændinger, så du vil mærke en øjeblikkelig virkning på din stemme.​

Sådan foregår et 1:1 forløb

​I et 1:1 forløb starter vi med en session på 75 min. hvor der er sat tid af til en samtale og en vurdering af, hvordan du bruger din stemme og krop i dag. Samtalen tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Du fortæller mig lidt om dig, din historie, og hvis der er særlige hensyn, der skal tages. Jeg lytter til din stemme, og finder frem til, hvor dine udfordringer ligger, og hvad der skal til for, at du kan styrke din stemme og din gennemslagskraft.


Herefter gennemgår vi de første øvelser, der skal hjælpe dig til at få den stemme, du ønsker dig, så du finder ind til din unikke og personlige stemme. Jeg udarbejder et individuelt tilrettelagt stemmetræningsprogram til dig, som løbende opdateres og tilrettes med øvelser, som passer til dine behov og ønsker.

I de efterfølgende sessioner følger jeg op på din træning, og vejleder dig, så du er sikker på, at øvelserne udføres korrekt. Undervejs i forløbet justerer vi ind og tilrettelægger øvelserne, så de passer til din hverdag og din udvikling med din stemme.

Du vil komme til at arbejde med:

  • at skabe forbindelse mellem din krop og din stemme, så du får udnyttet hele potentialet i din stemme.

  • ​at få styrket din stemme gennem vejrtrækningsøvelser, så du kan tale frit og med flow.

  • at få trænet nuancerne og variationen i din stemme, så du kan bruge det aktivt i din kommunikation og formidling.

  • at forbedre din kropsholdning og blive bevidst omkring dit kropssprog, så du udstråler selvsikkerhed og troværdighed.

  • at lære at hvile i dig selv, så du kan brænde igennem med dine budskaber på en naturlig og autentisk måde.

"Hold nu op hvor har jeg bare lært meget!"

Anna lyttede både til mine ønsker og behov, men hun introducerede mig også for områder og begreber, som jeg ikke vidste havde så stor betydning for min stemme og sang.

Jeg har opnået en større bevidsthed ift. brugen af min stemme, og mine kolleger i kirken fortæller også, at de kan høre en udvikling i min sang.

Det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i nye øvelser, hvor vejrtrækningen/stemmen er i fokus, men Anna formår at skabe et trygt rum, hvor der også er plads til smil, grin og “dumme” spørgsmål.

Anna er fantastisk dygtig, yderst professionel og jeg giver hende hermed mine bedste anbefalinger.

Charlotte Pia Lund Hansen

Kirkesanger​

​"Jeg giver Anna mine varmeste anbefalinger"

Jeg har for kort tid siden afsluttet et stemmetræningsforløb hos Anna og giver hende hermed mine varmeste anbefalinger.

Anna er yderst kompetent og meget behagelig at være sammen med.

Jeg er kommet videre med mange gode redskaber til at arbejde videre med min stemme, og hvis jeg får brug for en genopfriskning eller behandling af min strube, hals og nakke, kommer jeg helt sikkert tilbage til Anna.”

Karin Attermann

Yogaunderviser​

Følg med på Facebook og mine andre sociale medier

Her deler jeg gode tips og info. Jeg håber du har lyst til at følge med!

Huset Sct. Maria

Blegbanken 3, 7100 Vejle

Find vej

Telefon: 27 85 08 38

E-mail: kontakt@annaklinkby.dk

Rytmik med mig

Jeg arbejder også med rytmik for forældre og deres børn.

Vil du vide mere?