Har du den stemme du ønsker dig, eller er der ting ved den, du gerne vil ændre?

Stemmen er dit helt personlige instrument, som er i udvikling hele livet igennem. I takt med de forskellige ting vi oplever i vores liv, ændres vores stemme, og de fleste vil opleve, at psykiske eller fysiske mén også vil have en effekt på vores stemmes frihed og udtryk.

Du kan træne din stemme, så den kan holde til at blive brugt og kommer til at lyde bedre, om det er primært som taler eller sanger.

Jeg tilbyder undervisning i sang og stemmetræning, behandling af stemmeproblemer og kurser i stemmebrug.

Du kan booke tid online her.

Jeg underviser alt fra semi-professionelle sangere, skuespillere og musicalperformere til mere uerfarne sangere, som elsker at synge, og ønsker at træne, styrke og udvikle deres sangstemme. Desuden coacher jeg erhvervsfolk, undervisere, foredragsholdere og andre, der er interesseret i at bruge deres stemme bedre og udnytte deres individuelle stemmes potentiale.

STEMMETRÆNING
TALE

Stemmetræning – tale er for dig, der ønsker at forbedre din talestemme og blive en bedre formidler. Lær hvordan du bedst bruger din stemme og får mere power og gennemslagskraft.

Læs mere

STEMMETRÆNING
SANG

Vil du udvikle din sangstemme og opnå en mere fyldig klang, mere kraft på stemmen og bedre intonation? Til stemmetræning – sang arbejder vi med din personlige stemme og dit udtryk.

Læs mere

STEMMEPROBLEMER

Vedvarende hæshed eller stemmetræthed skyldes ofte et problem med den måde du bruger stemmen på. Læs hvordan du kommer stemmeproblemerne til livs.

Læs mere

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere vedr. 1-1 sessioner eller kurser.

Du kan ringe eller sende en besked via kontaktformularen:
Tlf: 27 85 08 38