1:1 stemmecoaching​

​Find ind til din unikke stemme - og brænd igennem i din kommunikation

Sådan foregår et 1-1 forløb

I et 1-1 forløb starter vi med en session på 75 min. hvor der er sat tid af til samtale, vurdering af hvordan du bruger din stemme og krop i dag, samt udarbejdelse af et individuelt tilrettelagt hjemmeprogram, til at styrke din kommunikation. Samtalen tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.


Herefter gennemgår vi de første øvelser, der skal hjælpe dig til at få den stemme, du ønsker dig, så du finder ind til din unikke og personlige stemme.

Du fortæller mig lidt om dig, din historie, og hvis der er særlige hensyn der skal tages. Jeg lytter til din stemme og finder frem til, hvor dine udfordringer ligger, og hvad der skal til for, at du kan styrke din stemme og din gennemslagskraft.

I de efterfølgende sessioner følger jeg op på din træning, og vejleder dig, så du er sikker på, at øvelserne udføres korrekt. Dit hjemmeprogram tilrettelægges og tilrettes, så det passer til din hverdag og din udvikling med din stemme.

På et 1-1 forløb arbejder vi med:

Ønsker du at styrke din talestemme, så du kan tale i lang tid uden at slide på sin stemme og uden at blive hæs?

Har du en drøm om at få mere klang, dybde og flow i din stemme, så du føler dig godt tilpas med din stemme og har overskud når du kommunikerer?

På et stemmeforløb med fokus på din talestemme, lærer du hvordan du bedst bruger din stemme, så du kan tale med gennemslagskraft og power, uden at slide din stemme ned.

Igennem øvelser for holdning, styrkelse af åndedrættets muskler, samt stemmeøvelser lærer du, hvordan du får kontakt til din kernestemme og derved opnår en mere klangfuld og velartikuleret stemme, som er behagelig at lytte på.

Oftest vil der være kompensatoriske spændinger omkring åndedrætsmuskulaturen og i musklerne omkring struben, nakken, skuldrene, kæben og tungen, som begrænser din stemmes frihed. Jeg løsner disse kompensatoriske spændinger igennem manuel behandling, så du vil mærke en øjeblikkelig virkning på din stemme.

"Hold nu op hvor har jeg bare lært meget!"

Anna lyttede både til mine ønsker og behov, men hun introducerede mig også for områder og begreber, som jeg ikke vidste havde så stor betydning for min stemme og sang.

Jeg har opnået en større bevidsthed ift. brugen af min stemme, og mine kolleger i kirken fortæller også, at de kan høre en udvikling i min sang.

Det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i nye øvelser, hvor vejrtrækningen/stemmen er i fokus, men Anna formår at skabe et trygt rum, hvor der også er plads til smil, grin og “dumme” spørgsmål.

Anna er fantastisk dygtig, yderst professionel og jeg giver hende hermed mine bedste anbefalinger.

Charlotte Pia Lund Hansen

Kirkesanger​

​"Jeg giver Anna mine varmeste anbefalinger"

Jeg har for kort tid siden afsluttet et 5 sessioners stemmetræningsforløb hos Anna og giver hende hermed mine varmeste anbefalinger.

Anna er yderst kompetent og meget behagelig at være sammen med.

Jeg er kommet videre med mange gode redskaber til at arbejde videre med min stemme, og hvis jeg får brug for en genopfriskning eller behandling af min strube, hals og nakke, kommer jeg helt sikkert tilbage til Anna.”

Karin Attermann

Yogaunderviser​

Følg med på Facebook og mine andre sociale medier

Her deler jeg gode tips og info. Jeg håber du har lyst til at følge med!

Huset Sct. Maria

Blegbanken 3, 7100 Vejle

Find vej

Telefon: 27 85 08 38

E-mail: kontakt@annaklinkby.dk

Rytmik med mig

Jeg arbejder også med rytmik for forældre og deres børn.

Vil du vide mere?