Om ANNA KLINKBY

Jeg hedder Anna Klinkby Østergaard
og jeg står bag virksomheden ANNA KLINKBY.

Jeg tilbyder stemmetræning for dig, som har lyst til at arbejde målrettet med at forbedre din tale- og/eller sangstemme.

Stemmen er for mig det primære omdrejningspunkt i min 1-1 undervisning og coaching, og når jeg afholder kurser og workshops.

Sammen med vores kropssprog, er stemmen den største kanal til kommunikation mellem mennesker.

Vores stemme afslører meget omkring vores personlighed og hvordan vi har det. Er vi glade og rolige i kroppen, eller modsat stressede og anspændte, vil både krop og stemme blive påvirket med det samme.

Jeg bruger selv min stemme meget både som underviser og som sanger, og jeg mærker tydeligt den frustration man kan opleve, når stemmen ikke har det godt. Derfor har jeg også specialiseret mig i at behandle stemmeproblemer, hvor jeg kombinerer kropstræning/stemmetræning og manuel behandling.

Jeg brænder også særligt for arbejdet med kor, og laver bl.a. kurser for korledere, organister m.fl., som ønsker at være med til at styrke deres korsangeres stemmer og kropsforståelse. Jeg har i ca. 10 år været dirigent og arrangør for forskellige kor og vokalgrupper, og har sunget og arrangeret kor musik i mange år.

Bag om mig

 

Jeg er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med en kandidatuddannelse i rytmisk sang og korledelse. Jeg har både sideløbende med min uddannelse og efterfølgende været på forskellige kurser for primært at få mere viden omkring sangstemmen. Det har givet mig mulighed for at arbejde med forskellige metoder i min undervisning. Jeg har bl.a. været på kurser og masterclasses i Estill Voice Training, Anne Rosing metoden, Strubemassage, Komplet Sangteknik, samt flere kurser i performance og formidling.

Til daglig ejer jeg virksomheden ANNA KLINKBY, hvor jeg tilbyder stemmetræning til både professionelle og privatpersoner, der ønsker at styrke deres stemme og blive skarpere i deres formidling, så de kan få deres budskaber ud. Jeg arbejder både med mennesker der ønsker at styrke deres talestemme såvel som sangstemme. Uanset hvilket udgangspunkt, ønsker og behov man måtte have, vil sangen oftest være en indgang til stemmetræningen hos mig.

Jeg tilbyder desuden rytmik forløb for private og institutioner, som du kan læse mere om her.

Jeg har stor erfaring i at udbyde workshops for både kor, skoleklasser, firmaer m.m. og på vidt forskellige niveauer. Bl.a. har jeg lavet kurser for Syng, hvor jeg også har siddet i bestyrelsen i nogle år. Jeg har undervist på gymnasier, højskoler og efterskoler, samt coachet kor og lavet kor- og vokalarrangementer.

Følg mig på Facebook og få flere tips og tricks til din stemmetræning