Styrk din professionelle stemme gennem stemmetræning

 

Stemmetræning er for dig, der ønsker at forbedre din talestemme og blive en bedre formidler. Du lærer hvordan du bedst bruger din stemme, så du udnytter dens fulde potentiale, får kontakt til din kernestemme, og forbedrer udholdenheden i din stemme, så du undgår slid og hæshed.

Når du bruger din professionelle stemme foran en forsamling, hvad enten du er taler, underviser, leder, foredragsholder eller skuespiller er det afgørende, at du kan motivere og inspirere dem, der lytter til dig.

styrk din professionelle stemme gennem stemmetræning

Bliv bevidst om din kommunikation

Når du kommer hos mig første gang, finder jeg frem til, hvor dine udfordringer ligger, og hvad du kan gøre for at styrke din stemme og din gennemslagskraft.

Herefter udarbejder jeg et stemmetræningsprogram til dig med specifikke, målrettede øvelser og værktøjer, som du skal bruge for at forbedre din stemme og din kommunikation. Du får en bevidsthed omkring, hvordan du forbedrer din kommunikation ud fra dine ønsker og behov og med afsæt i din personlighed. Din stemme skal understøtte din personlighed, dine kompetencer, din position og det, du ønsker at formidle. Det er vigtigt at din stemme ikke kommer til at stå i vejen for dit budskab.

Forskning viser, at når man taler til et publikum eller en forsamling, er det mindre end 10% af tilhørerne, der fokuserer på, hvad du siger. Resten fokuserer på, hvordan din stemme lyder, og hvad du udtrykker med dit kropssprog.

Gennem stemmetræning kan du opnå:

  • Mere styrke og klang i din stemme
  • Bedre gennemslagskraft og autoritet
  • En sikker formidling og et tydeligt kropssprog
  • Forebyggelse af hæshed og andre stemmeproblemer
  • Bedre håndtering af nervøsitet når du taler

Jeg har netop afsluttet et stemmetræningsforløb på 5 sessioner hos Anna og giver hende begejstret mine varmeste anbefalinger!

Som underviser oplevede jeg, at jeg trængte til redskaber til at støtte min stemme på de lange dage i auditorier og klasselokaler. Det fik jeg gennem massage, vejrtrækningsøvelser og stemmetræning.

Anna er det sødeste, mest empatiske
menneske, jeg længe har haft fornøjelsen af at møde!
Jeg kommer helt sikkert tilbage til Anna for at få genopfrisket det lærte og for at lære nyt.

Karin Nissen, underviser

Har du brug for en stemmevurdering?

Til nye kunder tilbyder jeg en gratis og uforpligtende stemmevurdering enten hos mig eller over telefon. Vi snakker om dine ønsker og behov for stemmetræning, og du får en hurtig vurdering af, hvordan din stemme har det, hvilke elementer i din stemme der virker godt og hvad der kan forbedres.
Med udgangspunkt i denne gennemgang vejleder jeg dig i, hvordan du bedst kommer videre i arbejdet med din stemme.

Book tid her

Stemmeproblemer

De fleste udfordringer med din stemme kan løses med god træning og en øget indsigt i, hvordan du bruger din stemme på den rigtige måde, men nogle gange er der brug for specifik behandling af stemmeproblemer.

Oplever du hæshed, stemmetræthed eller andre mere akutte stemmeproblemer, så kan du i stedet booke en tid til behandling af stemmeproblemer hos mig.

Har du brug for stemmetræning?

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere vedr. 1-1 sessioner eller kurser i stemmetræning.

Du kan ringe eller sende en besked via kontaktformularen:
Tlf: 27 85 08 38